Ε.Π.Σ.
Κορινθίας

ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

 

altΕπειδή σύγχρονη διαιτησία άνευ εκπαιδεύσεως δεν εννοείται και δυστυχώς η κατανόησή μας εξελήφθη από αρκετούς ως αδυναμία κι έγινε κατάχρασή της (κάτι που αποδεικνύεται από τους μέσους όρους παρουσιών στις επιμορφωτικές συγκεντρώσεις του διμήνου Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2014). Από εδώ και πέρα θα τηρείται ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι προβλέπεται από τον ισχύοντα Κανονισμό Διαιτησίας, δηλαδή παρακολούθηση 75% των μηνιαίων μαθημάτων.

Ως παρόντες λογίζονται ΜΟΝΟ οι παρόντες στην αίθουσα Διαιτητές και Παρατηρητές, από την έναρξη μέχρι τη λήξη της εκπαιδευτικής συνάντησης.

Ως δικαιολογημένοι απόντες λογίζονται οι διαιτητές που υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους, οι (αποδεδειγμένα) ασθενείς, όσοι έχουν (αποδεδειγμένα κι αυτοί) επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς λόγους (μαθητές- φοιτητές) κι όσοι τυχαίνει να αγωνίζονται εκείνη τη μέρα σε αγώνα εθνικής ή διεθνούς διοργάνωσης .

Παρόντες επίσης λογίζονται όσοι από τους διαιτητές της δύναμής μας επιλέξουν να παρακολουθήσουν επιμορφωτική συγκέντρωση Ε.Δ. άλλης Ε.Π.Σ., με την βασική προϋπόθεση ότι θα λάβουμε άμεσα mail (στο: epdepskor@yahoo.gr) από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης αυτής της Ένωσης, που να αναφέρει την παρουσία τους εκεί, σε διαφορετική περίπτωση καταχωρείται στο αρχείο ως απών.

Μόνο οι προαναφερόμενοι ως παρόντες, θα καταχωρούνται στη βάση δεδομένων που τηρεί η Επιτροπή Διαιτησίας κι αποστέλλεται στο τέλος κάθε μήνα στην ΚΕΔ/ΕΠΟ, σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Διαιτησίας.

Επίσης τηρείται πλέον, από τον Γυμναστή των διαιτητών της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Στέφη, εβδομαδιαίο Παρουσιολόγιο προπονήσεων και καταχωρείται στη βάση δεδομένων της Ε.Δ. που αποστέλλεται στην ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Πλέον η έναρξη των χειμερινών εβδομαδιαίων επιμορφωτικών συγκεντρώσεων στις 19.00΄ακριβώς.

Κόρινθος 30 Οκτωβρίου 2014

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας

Γιώργος Πετρόπουλος