ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠ/ΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

alt

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

     

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι πριν την έναρξη των τοπικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Σεμινάριο Πιστοποίησης για διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές της  ποδοσφαιρικής περιόδου 2014 – 2015.

Τα θέματα του Σεμιναρίου, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ, είναι:

1.    Γραπτές εξετάσεις

·  Τα ερωτηματολόγια των εξετάσεων θα προκύψουν μέσα από τις επίσημες ερωτήσεις που είναι αναρτημένες στο siteτης Ε.Π.Ο. στη σελίδα    ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ/ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ 2014-2015  και θα αποσταλούν από το τμήμα διαιτησίας της Ε.Π.Ο.

·  Η κατώτατη βαθμολογία επιτυχίας είναι οκτώ (8) λάθη

2.    Κατευθυντήριες γραμμές νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-15

3.    Ανάλυση περιπτώσεων αγώνα από UEFAFIFADVD

4.    Υπογραφή διοριστήριου

5.    Απολογισμός περιόδου 2013-2014

                    6. Αγωνιστικές Δοκιμασίες (FIFATEST)

·        Τα όρια των αγωνιστικών τεστ αναφέρονται στον Κανονισμό Διαιτησίας (παράρτημα 2-FIFATEST)

·        Οι διαιτητές είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν ιατρικές εξετάσεις από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό (ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ), οι παρατηρητές διαιτησίας από ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ, καθώς και όλοι τους αντίγραφο ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ (εξαιρούνται όλοι όσοι συμμετείχαν στα Σεμινάρια Προεπιλογής Εθνικών Πρωταθλημάτων που διοργάνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ).

·        Οι Νέοι διαιτητές οι οποίοι αποφοίτησαν από την τελευταία σχολή διαιτησίας  και έχουν προσκομίσει Ποινικό Μητρώο πρόσφατα δεν χρειάζεται να ξαναπροσκομίσουν.

·        Όσοι δεν προσκομίσουν Ιατρικές εξετάσεις δεν μπορούν να λάβουν μέρος στο Σεμινάριο.

·        Οι  διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας,  πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την Αίτηση Συμμετοχής  ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 31 Αυγούστου 2014

·        Το έντυπο της αίτησης σας αποστέλλεται συνημμένα μαζί με την ανακοίνωση.

·        Η ημερομηνία, ο τόπος διεξαγωγής του Σεμιναρίου και των αγωνιστικών δοκιμασιών, θα ανακοινωθούν έγκαιρα από την Ε/Δ της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

 

Η παρουσία και η συμμετοχή στο Σεμινάριο όλων των διαιτητών και παρατηρητών είναι υποχρεωτική, για να έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Κόρινθος 9 Ιουλίου 2014

Ο Πρόεδρος της ΕΔ/Ε.Π.Σ. Κορινθίας

 

                                                                                                                         Γεώργιος Πετρόπουλος