Ε.Π.Σ.
Κορινθίας

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ UEFA C

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ UEFA C

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, η Σχολή Προπονητών UEFA C, η οποία συνδιοργανώθηκε από την Ε.Π.Ο. και την Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

Η εν λόγω Σχολή, ξεκίνησε την πρώτη της φάση αρχές του 2021, μεσούσης της πανδημίας και αφού πέρασε τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της καραντίνας, κατάφερε να πραγματοποιήσει και  τη δεύτερη φάση της, κλείνοντας με επιτυχία αυτόν τον κύκλο επιμόρφωσης των προπονητών. Στη Σχολή συμμετείχαν με επιτυχία προπονητές εντός και εκτός νομού τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή εξάπλωσης της COVID-19.  .

Τα θεωρητικά μαθήματα, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών της ΕΠΟ, κ. Μητροτάσιου Μιχάλη και κ. Κυρανούδη Άγγελου, πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο "KALAMAKI BEACH", ενώ τα πρακτικά μαθήματα διενεργήθηκαν στο γήπεδο των Ισθμίων.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν υπό αντίξοες συνθήκες στη διεξαγωγή της Σχολής Προπονητών UEFA C, τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, τον κ. ΑΝΤΩΝΗ ΗΛΙΑ που ήταν παρών καθ' όλη την διάρκεια των μαθημάτων καθώς επίσης και τον ιατρό κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΕΡΩΝΗ για την πολύτιμη βοήθειά του  στους συμμετέχοντες.

Η Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ θα προσπαθήσει να διοργανώσει στο άμεσο μέλλον αντίστοιχες σχολές UEFA A  και UEFA B.-