ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας

σας εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30-3-2018

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

30-03-2018

‘Έγινε χθες στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων η προγραμματισμένη συγκέντρωση των ομάδων της Α΄  και  Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με το Δ.Σ της Ένωσης. Παραβρέθηκε  σχεδόν το σύνολο, των εκπροσώπων των προσκεκλημένων σωματείων. Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός της τοποθέτησης, σχετικά με τα θέματα της συνάντησης, μεγάλου αριθμού εκπροσώπων, πράγμα που δείχνει την πραγματική αγάπη και ανησυχία των παραγόντων για την ομαλή εξέλιξη των πρωταθλημάτων μας και την εν γένει βελτίωση των συνθηκών που ενδεχομένως προκαλούν φαινόμενα βίας.

   Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή. Ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Προέδρου κ. Τσιχριτζή σχετικά με το γεγονός της επίθεσης στο μέλος της Επιτροπής διαιτησίας και την ανάγκη να αντισταθούμε στα φαινόμενα της βίας από όπου κι αν προέρχονται και κυρίως σε άνανδρες επιθέσεις κουκουλοφόρων που εισάγουν νέες και επικίνδυνες πρακτικές στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο. Στην συνέχεια έλαβαν τον λόγο εκπρόσωποι πολλών σωματείων οι οποίο καταδίκασαν το αποτρόπαιο γεγονός της επίθεσης στο μέλος της Επιτροπής διαιτησίας και παράλληλα εξέφρασαν την ανησυχία τους για διακοπή των πρωταθλημάτων που δημιουργεί προβλήματα στον προγραμματισμό τους. Έλαβαν βεβαίως την διαβεβαίωση από τα παριστάμενα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης ότι τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν άμεσα και αφού τηρηθούν οι προθεσμίες που προβλέπονται από τους κανονισμούς.

     Ικανοποιημένοι αποχώρησαν οι εκπρόσωποι των σωματείων μετά την ομόφωνη απόφαση να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, δείχνοντας ότι κανείς δεν θέλει ένα ποδόσφαιρο με φαινόμενα βίας. Η άμεση αντιμετώπιση της βίας είναι μία κοινή δέσμευση και ελπίζουμε να γίνει πράξη μέσα από την πραγματική βούληση τόσο του Δ.Σ. της ‘Ένωσης όσο και από τα ίδια τα σωματεία μας, όπως αυτή εκφράστηκε κατά την χθεσινή συνάντηση. Το σπουδαίο συμπέρασμα, που πρέπει να κρατήσουμε από την συγκέντρωση, είναι ότι υπάρχει αυτή η κοινή κατεύθυνση και όλοι κατάλαβαν ότι πρέπει να γίνουν πράγματα για να αλλάξει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Να δούμε πραγματική πρόοδο στο Κορινθιακό Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Δ.Σ. ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Το Δ.Σ της ΕΠΣ Κορινθίας θα συνεδριάσει σήμερα και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΕΠΣ προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την επίθεση και τον ξυλοδαρμό  που δέχθηκε ο Αρχιδιαιτής κ. Δημήτριος Γκρούτσης από άγνωστους κουκουλοφόρους χθες (19.3.2018) το βράδυ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ


alt          

   Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κορινθίας συγχαίρει τα δεκατέσσερα (14) νέα παιδιά που τελείωσαν την σχολή διαιτησίας, αφού πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις στις 28/1/2018. Ήδη εντάχθηκαν στους κόλπους των Κορίνθιων διαιτητών και άρχισαν να χρησιμοποιούνται στα τοπικά πρωταθλήματα.

   Παράλληλα ανακοινώνει ότι σκοπεύει να ξεκινήσει Νέα Σχολή Διαιτησίας σε χρόνο που θα προσδιορισθεί σύντομα. Προς αυτή την κατεύθυνση καλεί κάθε ενδιαφερόμενο νέο ή νέα, ηλικίας από 16 έως 35 ετών, να δηλώσει το ενδιαφέρoν του, επικοινωνώντας με την γραμματεία της ΕΠΣ Κορινθίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2741022258

                                                      Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 – 15:00

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 08.01.18

 

    

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

 ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ 08.01.2018

Συνημμένα αρχεία
Download this file (ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 08.01.2018.doc)ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 08.01.2018.doc[ ]166 kB

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Σας ενημερώνουμε πως η κλήρωση για την προημιτελική φάση Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας την Παρασκευή 05.01.2018 και ώρα 12:00 μεσημβρινή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3-4-2018

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

03-04-2018

Με απόφαση του Δ,Σ. της ΕΠΣ Κορινθίας η επανέναρξη των πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ Κατηγορίας ορίζεται για το Σάββατο 14 Απριλίου για την Α΄ Κατηγορία και την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 για την Β΄ Κατηγορία

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21.3.2018

 

Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ΄αριθμ. 14/20.3.2018 απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΣ Κορινθίας καταδικάζεται η επίθεση που δέχθηκε ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Κορινθίας Γκρούτσης Δημήτριος από αγνώστους στις 19.3.2018 το βράδυ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Αποφασίζει ομόφωνα όπως διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών επ΄ αόριστον

Εκ του Δ.Σ της ΕΠΣ Κορινθίας

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2017-2018

Το Σωματείο μας Γ.Π.Σ. ΠΕΛΟΠΑΣ Κιάτου κέρδισε στην διαδικασία των πέναλτι την Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 με 5-3  στον τελικό Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας στο ΘΩΔΕΙΟ Στάδιο Λουτρακίου και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Κορινθίας 2017-2018.

 

ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Ενόψει της έναρξης των προγραμμάτων του 2ου γύρου σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή σας σχετικά με το άρθρο 7 των προκηρύξεων που αφορά τους Ιατρούς Αγώνων βάσει του οποίου πρέπει το νέο πρόγραμμα να κοινοποιήσετε στον Ιατρικό Σύλλογο και να τηρηθεί η διαδικασία του 1ου γύρου.

ΑΓΩΝΕΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΑΓΩΝΕΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2017-2018

ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006     -  Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Γ.Π.Σ. ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ  -- Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

ΚΛΗΡΩΣΗ Δ΄ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι η Κλήρωση της Δ΄ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ αγωνιστικής  περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας την Δευτέρα 11.12.2017 και ώρα 12.00 μεσημβρινή.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Τα Σωματεία που μετέχουν στην Δ΄ Φάση Κυπέλλου είναι:

1.ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ, 2. ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ, 3. ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ, 4. ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006, 5. ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ, 6. ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ, 7. ΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 8. ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ